Sinuhe

Dit is de website van een onafhankelijk Herbalife Member.

Ga voor de officiële Herbalife website naar Herbalife.be

.

GEWICHTSBEHEERSING

BEHEERS JE GEWICHT

Het ideale gewicht behalen en behouden, maar toch genieten? Op lange termijn zonder jojo-effect? Op een verantwoorde en leuke manier? Dat kan!

VOEL JE FIT & VITAAL

VOEL JE FIT EN VITAAL

Geen dipjes meer? Elke dag opnieuw bruisen van vitaliteit? Op een verantwoorde en leuke manier? Dat kan!

BETERE SPORTPRESTATIES

BETERE SPORTPRESTATIES

Een beter uithoudingsvermogen en verbeterde prestaties? Meer concentratie? Minder blessures? Op een verantwoorde en leuke manier? Dat kan!

Vrijblijvend info- en proefmoment:

  • GRATIS info en individueel advies
  • GRATIS professionele bodyscan (vetpercentage, spiermassa, vocht-, visceraal vet, metabolische leeftijd,...
  • GRATIS begeleiding bij onze voedingsprogramma's
 
 
 
 
 
 
 
alleen
met een vriendin / partner / kennis / familielid
 
ja
nee
 
Ik ken mensen die het gebruikt hebben
Ik heb het zelf gebruikt
 
 
 

Onafhankelijk Herbalife Members

Sinuhe De Stoppeleir en Véronique Van Haegenborgh

Villa Portois

Malanderplein 7

9600 Ronse

 

Hallo, welkom op onze site, wij zijn Lifestyle Coachen Sinuhe en Véronique. Wij leerden elkaar kennen, en werden plots heel gelukkig, daarenboven vullen we elkaar goed aan en werken we nu ook samen. Maar laten we beginnen bij het begin en onszelf even voorstellen.

Ik ben Sinuhe De Stoppeleir, geboren in 1989 en ik heb altijd gehouden van sport en atletiek, en deed succesvol wedstrijden 100m mee. Daarom volgde ik ook les aan de sportschool. Wegens een blessure aan mijn knie, kon ik de sportschool echter niet afmaken. Ik werkte enige jaren als technieker maar behield altijd mijn passie voor sport, fitness en gezondheid.

Mijn gezondheid werkte ook niet altijd mee tot ik eind 2015 ontdekte dat ik een melkintolerantie heb. Door niet meer te eten waar ik niet tegen kan, is mijn leven fel veranderd en kan ik de hele wereld aan.

Ik volgde de cursus “sportsnutrition” en “advanced sportsnutrition” en werk nu deeltijds als personal coach. Dit is het leukste wat ik ooit gedaan heb. Weet je waarom? Omdat mensen naar hun eigen doel brengen en mensen helpen, onder andere naar een gezonde actieve levensstijl mijn passie is! Of jij nu opzoek bent naar een bruisende energie gedurende de dag, meer spiermassa, betere sportprestaties, je gewicht onder controle te krijgen of gewoon zin hebt om gezellig samen te sporten, geen enkel doel is mij teveel, we werken er samen aan!

 

Ik ben Véronique van Haegenborgh, geboren in 1986 en ik ben dierenarts kleine huisdieren. Mijn passie voor dieren, voornamelijk paarden en honden is er van kleins af aan aanwezig geweest. Met mijn paard reed ik tot mijn 22ste nationale wedstrijden dressuur mee tot ik, door gebrek aan tijd en de ziekte van mijn paard, genoodzaakt was om het zachter aan te doen. Ik leerde door te rijden en door te streven naar perfectie, dat je met voelen, geduld en rustig blijven veel meer bereikt dan dat je het altijd hard wilt spelen. Ik rijd nog altijd, en dat zal nooit iemand mij afnemen.

Ik werk nog steeds als dierenarts maar door mijn eigen gezondheidsprobleem begon ik interesse te krijgen in de problemen die vaak voorkomen bij mensen. Ik bezocht zelf 2 ziekenhuizen, enkele artsen waaronder een privédokter, en een orthomoleculaire therapeut. Ik blijk een malabsorptie te hebben, een gluten – en lactose intolerantie en een milde hypothyreoïdie. Mijn gezondheidsprobleem is nog altijd niet opgelost maar door het zoeken naar oplossingen, het bijleren, het lezen van studies en boeken, ondervond ik dat er nog zoveel mensen met problemen rondlopen waar een gezonde levensstijl en een juiste voeding de oplossing voor kan bieden!

Daarom volgde ik de studie : “personal nutrition” en “advanced nutrition” en ben ik van plan om jullie, ja jullie, te helpen naar een gezonder en beter leven!

 

Onze waarden : eerlijkheid, vertrouwen, liefde, voelen, vrienden, samen

 

Onze motto's : There are moments in life where your only feeling is ' freedom and happiness '. You just have to make them appear more often.

 

Geen weg is lang met een vriend aan je zij!

 

Vul je gegevens in en jullie krijgen van ons zeker antwoord! Tot binnenkort ;)